ITT-event 2023 animated banner

Wij stellen jullie met veel plezier de oplossingen van vandaag en de innovaties van morgen voor tijdens Nederland’s leukste bijeenkomst in de transport en logistieke sector. Blijf op de hoogte van de laatste nieuwe trends, leer nieuwe leveranciers en partners kennen, en woon presentaties bij van topspelers in de branche. 

Efficiëntie en duurzaamheid stimuleren met slimme technologie

     Inspirerende presentaties: Boeiende praktijkverhalen met kopstukken uit de transportwereld. Alles in goede banen geleid door Annemarie van Gaal, onze dagvoorzitter van dienst.

      Gezellig samenzijn: Op het ITT-event krijg je ruim de gelegenheid om te netwerken en ervaringen uit te wisselen met sectorgenoten en te genieten van een hapje en een drankje. 

ITT-LP
HubSpot Video

Technologie zorgt voor blije en betere chauffeurs

De efficiëntie in het transport loopt terug, terwijl het tekort aan chauffeurs en materieel toeneemt. Steeds meer transporteurs kunnen niet meer aan de groeiende vraag naar transport voldoen. Gelukkig kan de inzet van technologie voor enige verlichting zorgen, blijkt tijdens het jaarlijkse ITT-event van Trimble.

Lees het volledige artikel

Innovatie & Technologie in Transportmanagement Event 2023

Programma

Elisabeth

Elisabeth Post

Bestuursvoorzitter

Chris Boogaard

Chris Boogaard

Country Manager

Luc Hegeman

Luc Hegeman

Specialist Carrier Optimization

Machiel Bode

Machiel Bode

Senior Sector Banker Transport & Logistics, Mobility

Gerrit van Vlastuin

Gerrit van Vlastuin

Directeur

Paul Joosten

Paul Joosten

Business Development Manager

Tom Wiersma

Tom Wiersma

Bedrijfsadviseur

Willem-Jan Vorstenbos

Willem-Jan Vorstenbos

Managing Director

Klaus Kremer

Klaus Kremer

Director Business Development EMEA

 • 12.00 - Walk-in, lunch en mogelijkheid tot standbezoek
 • 13.15 – Opening event door dagvoorzitter Annemarie van Gaal en voorstellen partners
 • 13.30 – In gesprek met Elisabeth Post, Voorzitter TLN -Het belang efficiency en duurzaamheid
 • 13.45 -Chris Boogaard, Country Manager Trimble Transportation. Ontwikkelingen afgelopen jaar en vooruitblik
 • 14.05 – Machiel Bode, ING | Transport & Logistics, Mobility – Sector outlook & transitie naar zero emission
 • 14.20  - Gerrit van Vlastuin, Directeur Van Vlastuin Agro. Praktijkverhaal over het implementeren en gebruiken van de modernste open mobiele Telematica, Driver Performance, Verloning en Video Intelligence oplossingen
 • 14.35 Paneldiscussie: Annemarie van Gaal gaat in gesprek met panel. Is het een goed idee of niet om voor het verhogen van de veiligheid van chauffeurs Biometrie en  Artificiële Intelligentie in te zetten?  Kan duurzaamheid versneld worden door gebruik te maken van ICT en Data?  Met medewerking van onder andere Machiel Bode,  Tom Wiersma en Willem Jan Vorstenbosch .
 • 15.00 Pauze, netwerken en bezoeken stands
 • 15.45 – Transporeon, Luc Hegeman Specialist Carrier Optimization; Transporeon oplossingen voor vervoerders “Het planningsalgoritme van de toekomst”
 • 16.00 – Qargo TMS, Paul Joosten Business Development Manager Trimble & Qargo: a future-proof match made in logistics
 • 16.15 –Trimble Maps, Klaus Kremer, ITS Intelligent Traffic Systems Ontwikkeling intelligente verkeerssystemen in combinatie met Trimble boordcomputers voor veiligheid & efficiency
 • 16.30 – Millenaar & Van Schaik Transport BV, Ad Hoefkens Directeur Praktijkverhaal over de Eerste stappen naar zero emissie
 • 16.45 – Conclusie “efficiëntie en duurzaamheid stimuleren met slimme technologie” en take aways voor een beter rendement door Annemarie van Gaal
 • 17.00 – Netwerkborrel

REGISTRATIE

Mis de kans niet om te leren van experts uit de industrie tijdens de expertsessies van Transporeon. Het aantal plaatsen is beperkt, dus registreer nu om uw plek veilig te stellen en waardevolle inzichten te krijgen in de toekomst van transport.

DSC_8444_2048px
DSC_8237_2048px
DSC_8418_2048px

LinkedIn

Ben je enthousiast over het aankomende Trimble ITT-event?

Help ons het woord te verspreiden door het event op LinkedIn te delen en je connecties uit te nodigen om deel te nemen aan de discussie. Dit helpt ons niet alleen om meer mensen te bereiken, maar het is ook een geweldige gelegenheid om in contact te komen met gelijkgestemde individuen en op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de branche. Klik op de onderstaande link om naar de eventpagina te gaan en begin met delen!

PARTNERS 2023

[Final] ITT 2023 - Partners-All logos

Transport nieuws: ontdek de blog | Trimble

Verlaag je CO²-uitstoot en verhoog je winstmarges door chauffeur- en truckanalyses met Performance Portal

Meer informatie